Version 4.5 er frigivet

EasyPage er nu klar i version 4.5. Der er denne gang foretaget opdateringer i både grundmodulet i EasyPage samt i en række moduler.

21. juli 2008

Nyheder i webshoppen
Udover en række fejlrettelser og forbedringer i webshoppen, så er der bl.a. kommet følgende tilføjelser:

Prismaster:
I webshoppen er det nu muligt vha. tillægsmodulet, ”Prismaster”, at varer kan arve priser fra andre varer. Det er specielt anvendeligt, hvis man også bruger flerstykspriser på varerne. Ved at anvende disse to tillægsmoduler sammen, kan man lave flerstykspriser på en række varer, der ikke har samme varenummer, men som ellers betragtes som ens varer, f.eks. trøjer med forskellige farver og størrelser. Kunden vil få rabat selv om vedkommende køber 2 varer med forskellige varenumre – f.eks. en rød og en blå trøje.

Store varebilleder:
På varekortet kan store varebilleder nu ses uden brug af pop-up-vinduer, men ved hjælp af lightbox-script. Hvis man ønsker at se varebilledet i stort format, åbnes det nu ovenpå den aktive side, mens baggrunden nedtones. Det er samtidigt blevet muligt at bladre mellem billederne, hvis varen har mere end et billede tilknyttet.

Oprydning i arkivet:
Det er nu muligt at foretage en grundig oprydning i webshoppens billedarkiv. Systemet kan nu automatisk gennemsøge arkivmapperne og efterfølgende returnere en liste med billeder, der ikke længere har nogen tilknytning til varer i webshoppen. Når undersøgelsen er afsluttet kan man slette de overflødige billeder.

I billedarkivet er det desuden blevet muligt at ændre navnet på de enkelte billeder.

Udskrivning af rapporter:
Der er nu tilføjet en mulighed for at printe de forskellige rapporter, der kan trækkes ud af shopsystemet (f.eks. varer der ikke er på lager, varer uden vægt, varer uden foto m.fl.).

Kundeafhængig styring af tekst på forside:
Det har længe været muligt at vise forskellige salgsbetingelser afhængig af hvilken kunde der var logget ind. Nu er det også blevet muligt at vise forskellige tekster på webshoppens forside afhængig af hvilken kunde, der er logget ind.

Nyheder i mailinglistemodulet
Enklere tilmelding:
Det er nu ikke længere nødvendigt for den besøgende at indtaste brugernavn og kodeord for at tilmelde sig et nyhedsbrev. Fremover autogenereres disse login-oplysninger og der fremsendes automatisk en e-mail til brugeren med information om brugernavn og kodeord. Disse oplysninger skal stadig bruges for at slette abonnement på et eller flere nyhedsbreve.

Billeder i nyhedsbreve:
Når man ønsker at overføre en række nyheder fra nyhedsmodulet til et nyhedsbrev, så medtages der automatisk billeder (fra nyhedsliste).

Nyheder i kalendermodulet
Det har længe været muligt at aktivere en tilmeldingsfunktion på de enkelte aktiviteter i kalendermodulet. Nu er denne funktion blevet udbygget med tilmeldings- og afmeldingsfrister. Dermed får brugeren mulighed for at tilmelde sig indtil den angivne frist, og hvis vedkommende fortryder, kan der afmeldes fra hjemmesiden inden afmeldingsfristen rammes.

Derudover kan man på den enkelte aktivitet nu sætte et maksimalt deltagerantal, så der kun kan tilmeldes indtil denne grænse nås.

Fotoalbummodulet
Modulet er blevet udbygget med standardfotoalbum, der fungerer som en oversigtsside. På denne side vises automatisk alle oprettede fotoalbummer, der er aktive. Det første billede i hvert fotoalbum vises og det enkelte album kan åbnes ved at klikke på det. Albummerne vises vha. lightbox-script, der åbner billederne ovenpå de aktive side, men baggrunden nedtones.